Според нови разпоредби, които стават част от кодекса на актуализираните правила

...
Според нови разпоредби, които стават част от кодекса на актуализираните правила
Коментари Харесай

Facebook налага нови правила - забранява съдържание със сексуален подтекст

Според нови разпореждания, които стават част от кодекса на обновените правила на обществената мрежа, потребителите на Фейсбук няма да имат право да публикуват в обществената мрежа както порнография, по този начин и фрагменти от еротични танци, фотоси на разголени хора и постове със полов подтекст, съобщи ТАСС.

Важно е да се притегля вниманието към проблемите на половото принуждение и употреба, само че е нужна разграничителна линия, когато съдържанието облекчава, предизвиква или координира секса сред възрастните, споделят от Фейсбук.

" Ние ограничаваме и потреблението на прекалено полово изложение, което може да докара до затормозяване, защото избрана част от нашата световна общественост може да схване доста мъчително сходно наличие и това може да навреди на способността на хората да се свързват с приятелите си и с по-широката публика ", изясни администрацията на обществената мрежа, представена от БГНЕС.

Тя не разрешава публикуването в границите на платформата на фрагменти с порнографско наличие, шоута в стриптийз клубове, еротични танци, сексуален акт, фотоси на разголени хора.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР